Onze missie

Drystack draagt substantieel bij aan een circulaire en duurzame bouwwereld. Met ons demontabele en (eenvoudig te leren) stapelsysteem verlagen wij de CO2 uitstoot, vervangen we mortel en geven wij de baksteen een eeuwig leven. Hiermee bieden wij een structurele oplossing aan de grondstofschaarste en krapte op de arbeidsmarkt.

Verbinder in de keten

Achter grond

Dennis Deen, de oprichter van Drystack, heeft 25 jaar een metsel- en steigerbouwbedrijf gehad. In 2018 kwam hij tot de conclusie dat cement een groot probleem voor de toekomst zou worden. Zo ontstond Drystack.Drystack staat voor een duurzame, circulaire en schone bouw. Daarnaast is het ook een oplossing voor het aantal vaklieden wat jaren afneemt.

Onze positie

Drystack is de brenger van ongecompliceerd goed nieuws. Daarmee verrijken we het bouwende ecosysteem als een letterlijke verbinder.


We realiseren demontabele gevels en respecteren hedendaagse bouwmaterialen. We verrijken de bouwplaats door onafhankelijkheid te garanderen en flexibiliteit in keuze te bewaken. Voor iedere partij – aan alle kanten van de keten.

Ontwikkelaars

prijst de herbruikbaarheid ten opzichte van traditioneel gemetseld bouwen zonder in te leveren op kosten.

Architecten

worden blij van de circulaire belofte en de vrijheid in het ontwerp.

Aannemers

hoeft zijn hoofd niet meer te breken over de schaarste aan metselaars, heeft z’n alternatief voor mortel en kan onafhankelijk van weersomstandigheden zijn planning volgen.

woningbouw corporaties

kunnen zonder vertraging door blijven bouwen zonder het duurzame doel uit het oog te verliezen.

Baksteen-fabrikanten

blijven nog onverminderd relevant

verwerker

stapelt met plezier onze bakstenen en waardeert het gemak van ons stapelsysteem

Onze samenwerkingen

Alleen sámen kunnen we bijdragen aan een duurzame bouw. Stapel met ons mee!

onze impact

aantal m2 duurzame gevel gestapeld

0

meer over drystack